Pakastava WC Ekohytte Frost valkoinen energiatehokas

Ale!

Pakastava WC Ekohytte Frost valkoinen energiatehokas

899,00 

Ekohytte Frost pakastava WC on markkinoiden halutuin kuivakäymälä mökille tai mihin tahansa viemärittömään tilaan

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tarkempi tuotekuvaus

Ekohytte Frost pakastava WC on markkinoiden halutuin kuivakäymälä mökille tai mihin tahansa viemärittömään tilaan

Pakastava WC Ekohytte Frost valkoinen energiatehokas

Ekohytte Frost pakastava WC asettaa uuden standardin kuivakäymälä segmentissä. Vertaansa vailla oleva
hinta-laatusuhde, viimeistelty design ja ennen kaikkea ylivoimainen energiatalous tekevät siitä markkinoiden halutuimman kuivakäymälän mökille tai mihin tahansa viemärittömään tilaan. VesiHeti, käyttövalmis pakastava WC ei tarvitse vesiliitäntää, viemäriä tai tuuletuksen rakentamista. Riittää, että kytkee laitteen pistotulpan seinään. Siirrettävyyden ja plug& play asennuksen ansiosta se on optimaalinen valinta kesämökeille ja mihin tahansa viemärittömään tilaan.
WC-istuimen sisälle sijoitettu ovaali 21 litran sisäastia on biohajoavan pussin ansiosta helppoa ja hygieenistä
tyhjentää kompostiin.Ylivoimainen energiatehokkuusEkohytte Frost pakastavan WC:n suunnittelussa on panostettu erityisesti energiatalouteen. Optimoitu kompressoritekniikka ja erikoispaksu eristys tekevät WC:stä erittäin energiapihin. Ekohytte Frostin kulutus on vain 0,36 kWh/vuorokausi eli vain puolet vastaavien kilpailevien tuotteiden kulutuksesta. WC-istuimen pohjan paksuneristys ja korkeat säätöjalat mahdollistavat pakastavan WC:n sijoittamisen lattialämmitettyyn tilaan.

UUTUUSTUOTE JA ENNAKKOTILATTAVISSA. TULEE VARASTOON MAALISKUUN AIKANA

Tekniset tiedot:

– Sähkönkulutus 24 h: 0,36 kWh
– Teho: 55 W, 230 V
– Mitat (L x P x K): 375 x 570 x 515 mm
– Paino: 21 kg
– Sisäastian tilavuus: 21 litraa
– Kylmäaine: ekologinen R600a
– Sähköliitäntä: 2,5 m pistotulppa
– Kantavuus: 150 kg
– Suositeltava biopussi koko: 40 l, hankittava erikseen – Väri: valkoinen
– Design in Finland

Mökille tai mihin tahansa viemärittömään tilaan
Heti käyttövalmis pakastava WC ei tarvitse vesiliitäntää, viemäriä tai tuuletuksen rakentamista. Riittää, että kytkee laitteen pistotulpan seinään. Siirrettävyyden ja plug & play asennuksen ansiosta se on optimaalinen valinta kesämökeille ja mihin tahansa viemärittömään tilaan. WC-istuimen sisälle sijoitettu ovaali 21 litran sisäastia on biohajoavan pussin ansiosta helppoa ja hygieenistä tyhjentää kompostiin.

Ylivoimainen energiatehokkuus
Ekohytte Frost pakastavan WC:n suunnittelussa on panostettu erityisesti energiatalouteen. Optimoitu kompressoritekniikka ja erikoispaksu eristys tekevät WC:stä erittäin energiapihin. Ekohytte Frostin kulutus on vain 0,36 kWh/vuorokausi eli vain puolet vastaavien kilpailevien tuotteiden kulutuksesta. WC-istuimen pohjan paksuneristys ja korkeat säätöjalat mahdollistavat pakastavan WC:n sijoittamisen lattialämmitettyyn tilaan.

Luksusta mökkimiljööseen
Minimaalisen sähkönkulutuksen lisäksi Ekohytte Frost erottuu kilpailevista tuotteista kauniin ja minimalistisen muotoilun ansiosta. Käyttömukavuuden viimeistelee lämmitetty istuinrengas ja soft close- mekanismilla varustettu kansi. Tiivis ja hyvin eristetty laite ei käy turhaan ja käydessäänkin se on erittäin hiljainen.

Kompakti ja kestävä
Kompaktista koosta huolimatta Ekohytte Frost on ergonominen käyttää ja erittäin tukeva. Sen mono-rakenteinen ABS-muovirunko on kevyt ja kestävä.

Paytrail Checkout maksutavat