Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot | Mökkitarvikkeet.fi

MK Mökinhoito Oy

Toimitusehtojen soveltaminen

Näitä toimitusehtoja sovelletaan MK Mökinhoito Oy verkkokaupassa https://mökkitarvikkeet.fi/ sivustolla.

Myyjän yhteystiedot

MK Mökinhoito Oy, Y-tunnus 3247114-9
Sepänkuja 4 A, 25560 Strömma, Suomi
asiakaspalvelu@mokkitarvikkeet.fi

Asiakas

Asiakkaitamme voivat olla luonnolliset henkilöt, yritykset ja yhdistykset. Asiakkaan on oltava täysi-ikäinen oikeustoimikelpoinen henkilö. Asiakas on velvollinen lukemaan nämä toimitusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä tehdessään tilauksen. MK mökinhoito Oy toimittaa kaikki tiedot tilausvahvistuksesta eteenpäin sähköpostitse, joten asiakkaan tulee seurata sähköpostiaan pysyäkseen tilanteen tasalla. Asiakkaan tehdessä tilauksen sivustoillamme, hän saa siitä sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Tilaus on aina sitova.

Tilaaminen

Asiakkaan tarvitsee tilauksen tehdäkseen ilmoittaa vähintään omista tiedoista: nimi, osoite, käytössä oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Asiakasrekisteriin ilmoitetut tiedot ovat luottamuksellisia. MK mökinhoito Oy lähettää tilausvahvistuksen asiakkaalle heti tilauksen jälkeen. Tilaus on aina sitova.

Hinnat sivustolla

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kuljetuksen hinta lisätään tuotteen hinnan päälle ostosta tehdessä. Kuljetuksen hinta sisältää arvonlisäveron. Voit myös noutaa tuotteen itse toimipaikoistamme, jolloin ei tule rahtikustannusta maksettavaksi.

Tuotteet

Omistusoikeus tuotteeseen siirtyy asiakkaalle, kun tuotteen hinta on kokonaisuudessaan maksettu ja tuotteet voidaan luovuttaa. Jos tarvitset lisätietoja tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@mokkitarvikkeet.fi osoitteeseen.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan Uusi Paytrail maksunvälityksen kautta verkkomaksulla tilausta tehtäessä. Uusi Paytrail maksutavat ovat kuvattu sivustollamme https://Mökkitarvikkeet.fi/ Kun asiakas on maksanut tilaamansa tuotteen, asiakas saa omasta verkkokaupasta tallennettua kuitin maksutapahtumasta.

Toimitustavat ja toimitusajat

Tuotteet voi noutaa toimipaikoistamme tai valita kuljetuksen tuotteille. Pyrimme toimittamaan viipymättä kaikki tuotteemme tilauksesta, riippuen asiakkaan asuinpaikkakunnasta. Soita aina ja sovi kuljetuksen ajankohdasta.
Pidätämme oikeuden kuljetushinnan muutoksiin, jos asiakas asuu saaristoalueella tai muulla alueella, joissa kuljetus voidaan joutua viemään perille erikoisjärjestelyin ja erikoishinnoin, joita ei voi etukäteen laskea tai ilmoittaa.
Pyrimme lähettämään kaikki samassa ostotapahtumassa ostetut tuotteet samalla lähetyksellä. Kaikissa ongelmatilanteissa auttaa asiakaspalvelu@mokkitarvikkeet.fi osoitteeseen. Muilla kuin kuluttaja-asiakkaalla vaaranvastuu siirtyy tilaajalle tuotteen lähtiessä varastoltamme.
Toimitettavan lastin purku asiakkaan osoitteessa.
Asiakas vastaa aina rahdin purkamisesta ja huolehtii, että hänellä on tilauksen tuotteisiin sopiva purkutapamahdollisuus.

Reklamaatio

Asiakkaan tulee tarkastaa tuote tuotteen toimitushetkellä ja mahdollinen reklamaatio on tehtävä 7 vuorokauden sisällä tuotteen toimituksesta. Asiakkaan tulee tehdä reklamaatio kirjallisena asiakaspalvelu@mokkitarvikkeet.fi osoitteeseen. Asiakaspalvelumme tutkii kaikki reklamaatiot tapauskohtaisesti. Asiakas on velvollinen säilyttämään kuitin ostamastaan tuotteesta, jotta mahdollinen palautus voidaan tarvittaessa suorittaa.

Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusrahdin hinta veloitetaan asiakkaalta. Jotta tuotteen voi palauttaa, pitää sen olla edelleen täysin jälleenmyyntikelpoinen. Palautusasioissa asiakkaan täytyy olla ennen palautusta yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@mokkitarvikkeet.fi osoitteeseen. Annamme ohjeet palautusta varten. Jokainen palautustapahtuma käsitellään tapauskohtaisesti.

Takuu ja virhevastuu

Annamme mahdollisimman tarkat tiedot tuotteistamme verkkokaupassa https://mökkitarvikkeet.fi/. Tarkastamme myös tuotteemme ennen toimitusta, jotta ne vastaavat kuvausta. Jos tuotteessa on selkeä virhe, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@mokkitarvikkeet.fi

Kuluttajasuojalain mukaiset tiedot

Kuluttajalla on oikeus saattaa hänen ja elinkeinonharjoittajan välinen riita kuluttajariitalautakuntaan ratkaistavaksi. Lisätietoja osoitteessa
http://www.kuluttajariita.fi/fi/index/valituksenteko.html

Sovellettava laki

Verkkokaupan https://mökkitarvikkeet.fi/ käyttämiseen, toimitusehtojen tulkintaan, muihin sääntöihin ja ehtoihin sekä vastuurajauksien tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Erimielisyydet pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla. Mikäli näistä toimitusehdoista tai https://mökkitarvikkeet.fi/ verkkokaupan käytöstä johtuvista erimielisyyksistä ei päästä sovintoon, asia ratkaistaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa suomen kielellä.

Toimitusehtojen hyväksyminen

Nämä toimitusehdot asiakas hyväksyy käyttämällä https://mökkitarvikkeet.fi/ verkkokauppaa. Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi.
MK Mökinhoito Oy:llä on oikeus muuttaa toimitusehtoja tarvittaessa, josta sen on tiedotettava ennen muutosta asiakkaalle. Asiakas hyväksyy muutokset jatkamalla https://mökkitarvikkeet.fi/ verkkokaupan käyttämistä.

Julkaistu 17.12.2021