Trampoliini turvaverkolla Freeride 4,26m

Trampoliini turvaverkolla Freeride 4,26m

299,00 

Trampoliini turvaverkolla Freeride 4,26m kehittää lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä.

Tarkempi tuotekuvaus

Trampoliini turvaverkolla Freeride 4,26m kehittää lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä.

Freeride trampoliinilla nautit, fiilistelet, parannat tasapainoa, nostat kordinaatiokykyä, lisäät liikkuvuutta sekä kohotat kuntoa ennennäkemättömän hauskasti

Tsemppaa lapsia trampoliinille! Trampoliinihyppely on leikkiä, hauskanpitoa ja liikuntaa samaan aikaan koko perheelle. Trampoliinihyppely kehittää mm. lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä sekä kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Lisäksi hyppely on erinomainen keino parantaa tasapainoa ja ketteryyttä. Trampoliinilla pomppiminen parantaa myös erittäin tehokkaasti kuntoa ja kuluttaa energiaa. Noin 60-kiloinen nainen kuluttaa noin 200 kcal 20 min hyppelyn aikana. Suosittelemme trampoliinia myös lapsista vanhuksiin! Tekee jokaiselle ihmiselle oikein käytettynä vain hyvää.

Iso, halkaisijaltaan 426 cm trampoliini mahdollistaa monipuolisen harjoittelun ja temppuilun

Freeride-trampoliinissa on hyvin laaja, halkaisijaltaan 426 cm käyttöalue, joten se sopii erinomaisesti haastavienkin temppujen tekoon, monipuoliseen treenaamiseen ja kehon liikealueiden huomaamattomaan laajentamiseen. Erittäin tukevalla sinkityllä 38 mm rungolla ja 80:lla Helium-X jousella varustettu trampoliini on koko perheen hauskanpitopaikka.

O-Lemon U.S.A -jenkkimatto yhdistettynä tasavetoisiin Helium-X jousiin takaa sopivan jämäkän ja täydellisen kimmoisan pomppualustan.

Freeride-trampoliinisetti on koottu kauttaaltaan laadukkaista ja pitkäikäisistä osista. Jykevä ja pitkäikäinen runko ja vahvat 38 mm galvanoidut jalakset tekevät trampoliinista erittäin jämäkän ja mieluisan. Trampoliinissa on 130 kg painorajoitus.

Turvallisuutta hyppelyyn tarjoaa turvaverkko, joka toimitetaan trampoliinin mukana

Trampoliinin turvaverkon avulla voit keskittyä ainoastaan hyppyihin: enää ei tarvitse pelätä harhahyppyjä ohi trampoliinin. Näin voitkin nauttia trampoliinista täysin ja treenata haastavimmatkin temput keskittymällä vain hyppyihin.

Flow-turvaverkko pitää huolen, että hypyt pysyvät trampoliinin sisäpuolella, lisäksi paksut 26 cm Softy-pehmusteet jousien päällä pehmentää hyppyä jos se menee maton yli. Näin trampoliinin käyttö on turvallista perheen pienimmistä vanhimpiin.

Trampoliinilla vietetty aika on ikimuistoista ja samalla kehittävää

Hanki trampoliini kotiin tai mökille ja hauskanpito on aina taattu! Hauskuuden takaa koko perheelle erittäin laaja 426 cm Freeride-trampoliini koko, suuri joustovara kovempiinkin treeneihin, turvallinen Flow & Softy -suojaus, laadukas ja miellyttävä O-Lemon U.S.A -matto sekä laadukkaat tasajoustoiset trampoliinin Helium-X jouset. LetsGo!

1. kuva viitteellinen.

 • Lemon U.S.A maton koko 426 cm
 • Allround pyöreä malli
 • Sinkitty pitkäikäinen 38 mm / 1,2 mm runko
 • Flow turvaverkko
 • Softy pehmusteet jousien päällä. 26 cm
 • Helium-X jouset. 80 kpl. 3,2 x 145 mm
 • Korkeus 0,7 m
 • Turvaverkon korkeus 1,82 m
 • Runko galvanoitu 38 mm / 1,2 mm
 • Painorajoitus 130 kg
 • Trampoliinin + turvaverkon paino 59 kg

EAN: 6438168106571

Paytrail Checkout maksutavat