SUP-lauta iSport SeaDevil Pro 330 cm

SUP-lauta iSport SeaDevil Pro 330 cm

369,00 

SUP-lauta iSport SeaDevil Pro 330 cm on suosittu harrasteväline mökille tai esimerkiksi veneeseen.

Tarkempi tuotekuvaus

SUP-lauta iSport SeaDevil Pro 330 cm on suosittu harrasteväline mökille tai esimerkiksi veneeseen.

Sup-laudalla pääsee kokemaan unohtamattomia seikkailuja lähisaaristossa ja mökkijärvellä

Sup-lauta on suosittu harrasteväline mökille, merenrantaan tai esimerkiksi veneeseen. Sup-laudan avulla on mahdollista päästä kokemaan ikimuistoisia seikkailuja mökkijärvellä, merenrannikon saaristossa ja lähivesistöissä. SUP-laudalla on mahdollista päästä seikkailemaan paikkoihin, joihin ei esimerkiksi veneellä tai ilman mitään kulkuvälinettä ole mahdollista edes päästä.

iSport SeaDevil Pro -suplauta on vakaakulkuinen ja sopii koko perheelle

iSport SeaDevil Pro -suplaudassa on tukeva Dropstitch-ydin, mikä tekee suppailulaudasta vakaakulkuisen ja helposti hallittavan kulkuvälineen koko perheen käyttöön. Vakautensa ja helpon hallittavuutensa ansiosta tämä sup-lauta sopii myös kokemattomille suppailijoille ja perheen nuoremmalle väelle suppailun aloittamiseen.

Helppoa hallittavuutta ja vakaata käyttöä on edistämässä lisäksi liukumaton ja pitävä pinnoite sup-laudan päällyosassa. Tällöin jalat eivät luista märänkään laudan pinnalla, vaan pito säilyy myös kovempaa vauhtia haettaessa.

Pakkaukseen sisältyy laudan lisäksi kantokassi, käsipumppu, karkuremmi, mela ja paikkaussarja

Kattava sup-lautasetti sisältää kaiken tarvittavan suppailun aloittamiseen. iSport SeaDevil Pro -suplaudan lisäksi pakkauksesta löytyy kolmeen osaan pakkautuva teleskooppimela, jonka pituus on säädettävissä käyttäjälle sopivaksi. Mukana tulevan täyttöpumpun avulla ilmatäytteinen sup-lauta on helppo pumpata täyteen ennen käyttöä. Pumpussa on painemittari, josta on kätevä seurata laudan sisäistä ilmanpainetta. Tyylikäs iSport-kantokassi on valmistettu niin, että laukun sisään mahtuu kaikki tarvikkeet. Tällöin sup-lautaa ja suppailutarvikkeita on helppo kuljettaa mukana autossa, veneessä ja tarvittaessa siirtymissä autolta vesirajaan.

Vahinkojen varalle sup-laudan mukana toimitetaan paikkaussarja, jolla pienet, esimerkiksi kivikossa syntyneet reiät on mahdollista paikata. Karkuremmi laitetaan kiinni sup-laudassa oleviin kiinnityslenkkeihin ja tarrakiinnityksellä nilkan ympärille, jolloin laudalta tiputtaessa sup-lauta pysyy lähettyvillä eikä karkaa veden mukana liian kauas.

  • SUP-lauta iSport SeaDevil Pro
  • Ilmatäytteinen
  • Vakaa Dropstitch-ydin
  • Kolme evää, irroitettavat
  • Pitävä ja liukumaton pinta
  • Joustavat narut tavaroiden sitomiseen
  • D-renkaat 4 kpl
  • Optimaalinen täyttöpaine 15 psi
  • Mitat 330 x 76 x 15 cm
  • Kantavuus 130 kg

EAN: 6438014292526

Paytrail Checkout maksutavat