SUP lauta Fusion Pro 3,30m Aqua Marina

SUP lauta Fusion Pro 3,30m Aqua Marina

429,00 

SUP lauta Fusion Pro 3,30m Aqua Marina on suunniteltu sekä muotoiltu todella monipuoliseksi ja nopeaksi.

Tarkempi tuotekuvaus

SUP lauta Fusion Pro 3,30m Aqua Marina on suunniteltu sekä muotoiltu todella monipuoliseksi ja nopeaksi.

SUP LAUTA 3,30m AQUA MARINA FUSION PRO AllPack- Koko perheen vakaa mutta nopea SUP-lauta.

Aqua Marina Fusion 3,30m on eniten myyty yleismallin Sup-lauta. Fusion-suplauta on vakaa, nopea sekä monipuolinen yleissuppi, joka tarjoaa vahvan kantavuuden aina 150 kg saakka.

Fusion sup-laudan linjakkuus mahdollistaa tehokkaan treenaamisen, nopean siirtymisen nautinnollista vakautta unohtamatta, jota tarvitaan niin ensitreenissä, aallokossa, leppoisten kesäpäivien vietossa, joogassa kuin retkeilyssäkin.

Aqua Marina Fusion sopii siis hyvin monenlaiseen käyttöön sekä monenlaisille henkilöille käytettäväksi aina ensi suplaudasta kovaan treenaamiseen ja pitkiin retkeilyihin. Fusion Sup-lauta on ilmatäytteinen, joten sen mukaan ottaminen on todella helppoa niin reissuun, mökille kuin lomamatkoillekin.

Info: Aqua Marina on maailman suosituimpia Sup-lauta valmistajia. 

Helppokäyttöiset Aqua Marinan laadukkaat sup-laudat tarjoavat tehokkaita koko vartalon treenejä, ikimuistoisia kokemuksia ja rentouttavia hetkiä taianomaisissa vesistöissä.

Retkeile. Tee täydellisiä tutkimusmatkoja sup-laudallasi, toteuta taianomaiset suppiretket saaristoihin, poukamiin, joelle, merelle ja järville. Ota mukaan teltta, retkeilyvarusteet ja yövy sellaisissa paikoissa, joista pystyit ennen vain haaveilemaan. Aqua Marina 330 cm Fusion -suplauta mahdollistaa täydellisen rennon tavan seikkailla mökkirannassa, lähisaaristossa ja Suomen sekä maailman tuhansilla järvillä ja merillä.

Nauti. Nauti lämpimistä hellepäivistä parhaalla mahdollisella tavalla, eli suppaillessa auringon ja vesistöjen täydellisessä ympäristössä. Suplaudalla on myös todella nautinnollista ottaa aurinkoa ja rentoutua arjen paineesta, koska vesi ja aurinko yhdessä on uskomattomattoman tehokas arjen tasapainottaja.

Kuntoile. Suplaudoilla kohotat myös kuntoa todella tehokkaasti. Suppaillessa vahvistat koko kehon lihaksistoa hyvin tehokkaasti ja mikä parasta, kuntoilu tapahtuu todella huomaamattomasti ja nautinnollisesti.

Kehity. Kehitä myös tasapainoa sekä yleistä koordinaatiota hyvin tehokkaasti suplaudan avulla. Suplaudalla voit kehittää nopeasti huipputason tasapainon.

Packed ominaisuus mahdollistaa hyvin nopean suplaudan pakkaamisen sekä käyttöönoton.

Helposti mukaan otettava ja pieneen tilaan pakkautuva sup-lauta kulkee näppärästi mukana autossa, asuntovaunussa, asuntoautossa, veneessä, mönkijän kyydillä niin lomareissuilla, mökkimatkoilla kuin kotivesistöjä valloittaessakin.

Avatessa suplautaa, kääri lauta avonaiseksi, täytä ilmalla. Pakattaessa lauta tyhjennetään ja pyöritetään takaisin rullalle.

Info: Vaikka Suplauta on ilmatäytteinen, sen käyttäminen, liukuminen, vakaus ja nopeus on käytännössä täysin samanlainen kuin jäykkärunkoisen Suplaudan kanssa, ellei jopa parempia. Lisäksi ilmatäytteinen Suplauta on huomattavasti miellyttävämpi jaloille ja istuskelulle.

Aqua Marina Fusion on suunniteltu sekä muotoiltu todella monipuoliseksi, nopeaksi, vakaaksi sekä helposti hallittavaksi Suplaudaksi.  

Aqua Marina SUP-lauta on viimeistelty tarkkaan suunnitelluilla yksityiskohdilla. Soveltuu niin aloittelijoille kuin kovemman tason SUP-sporttaajillekin. Ilmatäytteinen SUP-lauta on valmistettu vahvasta PVC:stä ja EVA:sta kestäväksi ja rakenteeltaan äärimmäisen lujaksi.  Matalaprofiilisella ja helposti hallittavalla SUP-laudalla onnistuu seikkailla matalemmissakin vesissä, jonne veneellä tai muilla kulkuneuvoilla ei olisi mahdollista päästä.

Fusion pituus, leveys ja vahvuus:  Aqua Marina Fusion suplaudassa on mittaa 330 cm joka tarjoaa hyvin vakaan Comfort tason käsiteltävyydeen, 330 cm mahdollistaa myös hyvin laajan varustuksen mukaan ottamisen esimerkiksi retkeilyyn. Lisäksi laaja 81 cm leveys tarjoaa sivusuuntaista vakautta aallokkoon, rentoutumiseen ja joogaan. 81 cm leveys on kuitenkin vielä sen verran kohtuullinen että se mahdollistaa suplaudalle nopean siirtymisen ja liukumisen. Myös 15 cm vahvuus lisää ilmatilaa suplautaan joka myös puolestaan vakauttaa suppia ja mahdollistaa 150 kg kantavuuden, joten laaja varustelu tai henkilön iso koko ei teetä ongelmia.  Vahvuudeltaan 15 cm suppilauta on erittäin jämäkkä kaiken kokoisten suppailijoiden käytössä.

Everything kiinnikkeet: Sup-laudan toisessa päässä on kuormaköydet retkitarvikkeille, vaatteille ja eväille. Joten voit ottaa mukaan aina oikeanlaisen varustuksen niin retkelle, auringonottoon, joogaan kuin urheilu suoritukseen. Siispä suplaudan miellyttävä koko sekä joustavat kiinnitysköydet tarjoavat hyvät kiinnitysominaisuudet, esimerkiksi eväille, retkeily- ja kalastustarvikkeille jne.

Smoothgrip pinnoite: Pitävä ja pehmeä pinnoite on jaloille todella miellyttävän tuntuinen, Smoothgrip pinnoite tarjoaa huipputason pitoa urheilusuorituksiin sekä nautinnollista pehmeyttä myös pidemmille suppailuretkille. Siispä Smoothgrip SUPin pitävä alusta tarjoaa turvallista matkantekoa joko seisaallaan tai istallaan melottaessa.

Slide & Control pohja ja evä: Suplaudassa on hyvin liukuva Slide pohja, joka mahdollistaa nautinnollisen nopeat siirtymiset ja vauhdikkaaat treenit. Puolestaan Control irroitettava komposiitti evä pitää kurssin suorassa, tarjoaa vakautta ja tarkan ohjauksen suplautaan.

TakeOff kantokahvat: Pidä suplautasi aina käyttövalmiina, ota kainaloon mökin terassilta tai asuntoauton seinustalta ja lähde suppailemaan hetken mielijohteesta, TakeOff kantokahva on laudan keskellä joten, suplaudan mukaan otto ei voisi helpompaa enää olla. Siispä jämäkästä kantokahvasta lautaa on helppo kantaa vesistöihin.

Safe karkuremmi: Mukana toimitettava karkuremmi tuo lisäturvaa suppailuun. Turvallisuus on aina tärkeää vesillä, joten kiinnitä suplaudastasi Safe karkuremmi jalkaan, jotta lauta ei karkaa jos sattuu tipahtamaan veteen. Siispä nauti Safe karkuremmin myötä täydellisestä suppailusta ja taianomaisista vesistöistä täysin rinnoin.

Fast mela: Keveä ja tehokas säädettävä mela on miellyttävä meloa pidempiäkin matkoja, lisäksi melan oikea muotoilu välittää melontatehon tehokkaasti.

DoupleSpeed tuplatehopumppu:  Lisäksi pakkaukseen sisältyy tuplatehopumppu painemittarilla, joten sup-laudan täyttäminen sujuu nopeasti ja sopiva ilmanpaine on helppo lukea mittarista.  hyvin nopean suplaudan täytön, säädä pumpulla juuri oikea käyttöpaine suppiin.

EasyPack kantoreppu:  EasyPack on todella kätevät kantoreppu johon saa kaikki pakattua sisälle, niin suplaudan, melan, pumpun kuin hieman tarvikkeitakin. Siispä kantorepun ansiosta suppilauta kulkee helposti mukana niin autoissa kuin veneissäkin.

Aqua Marina Fusion AllPack on täydellinen ilmatäytteinen suplauta kitti.

Pakkauksen mukana toimitettaan Aqua Marina Suplauta, Smart säädettävä mela, Safe Karkuremmi, EasyPack kantoreppu, DoupleSpeed kaksiteho pumppu ja korjaussarja.

Aqua Marina on maailman suurimpia ja suosituimpia suppilauta valmistajia, joten kun hankit Aqua Marina Sup-laudan takaamme että saat huippuluokan tuotteen!

Ominaisuudet

 • Ilmatäytteinen SUP-lauta
 • Vahva rakenne sopii vaativallekin suppailijalle
 • Jämäkkä sekä pituus- että leveyssuunnassa
 • Vakaa mutta nopea
 • Everything kiinnikkeet
 • Slide pohja
 • Control evä
 • TakeOff kantokahvat
 • Smooth Grip pitävä alusta, jossa on tukeva seisoa
 • Fast mela
 • DoupleSpeed tuplatehopumppu
 • EasyPack kantoreppu
 • AllPack mukana kaikki tarvikkeet: lauta, mela, kantoreppu, painemittari, tuplatehopumppu, karkuremmi ja korjaussarja
 • Laudan päässä sidontanarua tarvikkeiden säilömiseen
 • Pro erittäin kestävä rakenne

Tekniset tiedot

 • Pituus 330 cm
 • Leveys 81 cm
 • Korkeus 15 cm
 • Paino 14,05 kg
 • Kantavuus 150 kg
 • Materiaali PVC, EVA

EAN: 6954521606835

Paytrail Checkout maksutavat