Sammutin Kalium Maus XTIN

Sammutin Kalium Maus XTIN

89,90 

Sammutin Kalium Maus XTIN on todella monipuolinen ja näppärin sammutin joka ei jätä jauhetta.

Tuotetunnus (SKU): Mökkitarvikkeet-Sammutin-Kalium-Maus-XTIN-T Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tarkempi tuotekuvaus

Sammutin Kalium Maus XTIN on todella monipuolinen ja näppärin sammutin joka ei jätä jauhetta.

Maus Xtin Klein on monipuolinen ja näppärin sammutin. Kaliumsammutin sammuttaa tulen kaliumpohjaisella aerosolilla (savulla), joka ei jätä jauhetta, sammutusvaahtoa tai muita sammutusjäänteitä.

Maus Xtin Klein on palontorjuntalaite, joka sopii lähes kaikentyyppisiin tulipaloihin. Sammutusteholtaan se vastaa perinteistä 2 kg sammutinta ja on luokiteltu pienemmille paloille paloluokissa B ja C.
Tuote on testattu tehokkaaksi sammuttamaan muun muassa palava puu, huonekalut, tekstiilit, bensa ja diesel, sekä ammoniakki, sytytysneste, rasva ja ruokaöljy. Sitä voidaan käyttää myös pienempien sähköpalojen sammutukseen. Kuitupalojen sammutuksessa Maus-sammutinta voidaan käyttää ensisammutuksessa, mutta sen jälkeen kuitupalo täytyy vielä jälkisammuttaa esimerkiksi vedellä. Kaliumpohjaiseen savuun perustuva sammutustekniikka ei jätä sammutusjälkiä.

Maus Xtin Kleinin teknologia on peräisin Venäjän avaruusohjelmasta. Kosmonauteille oli kehitettävä jonkinlainen palosuoja, mutta koska perinteiset palosammuttimet jättävät jälkeensä jauhetta ja vaahtoa oli kehitettävä jotain uutta. Avaruusteknologiaa hyväksikäyttäen kehitettiin keino sammuttaa tulipalo kaliumpitoisella aerosolilla. Kaliumpohjainen savu ei tukehduta tulta, vaan kapseloi sisäänsä palavat artikkelit. Tämän tuloksena tuli sammuu.

Maus-sammutin on helppokäyttöinen. Sammuttimen takaosassa oleva sokka vedetään pois, jonka jälkeen sammutin suunnataan kohti palavaa pintaa noin puolen metrin päästä. Kaliumsavu vapautetaan erillistä nappia painamalla. Kaliumsavu ei ole myrkyllistä eikä ihmisille vaarallista, joten lapsetkin voivat turvallisesti käyttää. Sammutin on täysin huoltovapaa ja sillä on viiden vuoden takuu. Sammutin on käyttövalmis viisi vuotta valmistuspäivästä, jonka jälkeen se voidaan kierrättää, kuten mikä tahansa spraypurkki. Mikäli sammutinta ei ole käytetty, tulee se tyhjentää ulkoilmassa ennen kierrätykseen laittoa.

Maus Xtin Klein on CE-hyväksytty ja se on saanut myös kansainvälisen merenkulun RINA-sertifikaatin. Sammutin ei kuitenkaan täytä viranomaisen edellyttämiä venesammuttimen paloluokkia, joten se ei voi korvata lain edellyttämää 8A/68B-luokan sammutinta, joka on tarkoitettu sekä kuitu- että nestepalojen sammuttamiseen.

 • Soveltuu sammutusominaisuuksiensa ansiosta veneisiin, autoihin, kotiin, työpaikalle ym.
 • Kaliumpohjainen aerosolisavu on täysin myrkytöntä
 • Aerospace -teknologia
 • CE- ja RINA -sertifioitu
 • Sammuttaa palon savun avulla
 • Ei vaurioita moottoria, elektroniikkaa tai huonekaluja
 • Ei tahraa
 • Sammuttaa lähes kaiken palavan materiaalin, myös rasvan
 • Kehitetty avaruusasemille
 • Korkeus 242 mm
 • Halkaisija 53 mm
 • Paino 480 g
 • Takuu 5 vuotta
 • Pakkaus sisältää sammuttimen, käyttöohjeen, seinäkiinnittimen ja kiinnitysruuvit

Sammuttimessa on CE-merkintä ja sen on sertifioinut RINA S.p.A. Paloluokat RINA S.p.A. on sertifioinut tuotteen MAUS Xtin Klein luokan B mukaiseksi (juokseva polttoaine, kuten öljy, bensiini ja sytytyneste) ja luokan C mukaiseksi (kaasupalot, kuten esimerkiksi nestekaasu). Luokkien B ja C lisäksi sillä voi sammuttaa pienempiä luokkien A (puu, paperi ja muovi) tulipaloja sekä pieniä sähköpaloja. Laite ei pysty sammuttamaan palavia metalleja, joita on esimerkiksi bengaalitulissa.)

EAN: 6951156900024

Paytrail Checkout maksutavat