Ruuvipaalu / kierrepaalu perustus 115 cm

Ruuvipaalu / kierrepaalu perustus 115 cm

28,90 

Ruuvipaalu / kierrepaalu perustus 115 cm, joka kestää myös kovempia säänvaihteluita.

Tarkempi tuotekuvaus

Ruuvipaalu / kierrepaalu perustus 115 cm, joka kestää myös kovempia säänvaihteluita.

RUUVIPAALU / KIERREPAALU PERUSTUS NORFOLK 115cm – Vahvempi malli

Luotettavaa ja laadukasta kestävyyttä kaikissa olosuhteissa – markkinoiden paras perustusmenetelmä rakennuksille säästää rakentajan aikaa, rahaa ja vaivaa!

Tämän monipuolisen ruuvipaalun avulla saat kestävän perustan kaikenlaisille rakennuksille. Ruuvipaalun asennus tapahtuu käsin. Kiertämisen avuksi voi käyttää rautakankea tai muuta vipuvartta. Asennus ei vaadi kaivuutöitä, eivätkä ympärillä olevat rakennukset tai ympäristö kärsi siitä. Kun teet perustan ruuvipaaluilla, vältät massiiviset maansiirtotyöt ja routaeristämisen.

Vahva perustus useimpiin eri kohteisiin, tämä ruuvi- kierrepaalu on valmistettu perinteistä vahvemmasta materiaalista.

Ruuvipaaluperustus on nykyaikana lisääntynyt räjähdysmäisesti johtuen sen helposta ja nopeasta asennuksesta, sekä käyttövalmiudesta. Paalu on todella jykevä ja jämäkkä perusta, joka pitää rakennukset, terassit jne todella hyvin paikoillaan. Ruuvipaalu, tai toisella nimeltään kierrepaalu, on perustuksena turvallinen johtuen sen laadukkaasta materiaalista, sillä ruuvipaalut on valmistettu lujasta kuumasinkitystä teräksestä.

Ruuvipaalut varmistavat kestävät perustan rakennuksille ja katoksille. Käyttökohteita ovat mm. terassit, portaikot, laiturit, lasvihuoneet, mastot, aidat sekä katokset.

Ruuvipaaluja nykyään suosivat niin rakennusliikkeet kuin timpuritkin kevyempien rakennusten kuten terassien, portaikoiden, laiturien, kasvihuoneiden, mastojen kuin aitojen ja katoksienkin perustamisessa. Käyttökohteita on siis rajattomasti. Huomionarvoista on myös se, että suuria rakennuksia paalutetaan ja paalutus tapahtuu useasti teräspaaluilla, joten perustuksen turvallisuutta ja laatua voi pohtia myös sen asian tiimoilta.

Tässä Norfolkin kierrepaalussa on oikeanlainen vetolaipan kulma, jotta se uppoaa kiertäessä hyvin maahan. Tässä kierrepaalussa on huomioitu vahvasti myös tärkein asia, eli ruuvipaalun tärkein tehtävä on pitää perustus hyvin paikallaan. Norfolkin paaluissa on suuri kiinnityslaippa, jonka päälle on helppo lähteä kasaamaan rakenusta. Laipassa on neljä kiinnitysreikää.

Norfolkin paalut on valmistettu 2,5 mm teräksestä, joka on kauttaaltaan uppokuumasinkitty. Näin ollen se kestää myös kovempia säänvaihteluita.

Jos ruuvipaalua vertaa esimerkiksi perinteiseen betoninappi-perustukseen, niin aikaa ja rahaa säästyy todennäköisesti reilusti.  Ruuvipaalu / kierrepaalu -perustus pitää todennäköisemmin roudan vaikutukset kauempana eikä tämä vaadi styroksia, muotteja, kasaamisia, liippaamisia, raudoituksia, kiinnityspisteitä, tasaista pohjaa eikä betonin tilaamista.

Ominaisuudet

 • Paalussa kiinteä lattakiinnike
 • Lattakiinnikkeen vahvuus 8 mm
 • Putken materiaalivahvuus 2,5 mm
 • Paalun ”pyöritysreikä” 20 mm
 • Kierrelatan vahvuus 8 mm
 • Täysin kuumasinkitty ja läpihitsattu
 • Pituus 115 cm
 • Kierrekohdan ulkohalkaisija n. 175 mm
 • Paino 7,5 kg
 • Halkaisija 60 mm (takaa kestävyyden kaikissa olosuhteissa!)
 • Ruuvipaalun yläosassa on läpi asti reikä esim. rautakangelle
Paytrail Checkout maksutavat