Miami tuulen / näkösuoja 3×1,4m musta

Miami tuulen / näkösuoja 3×1,4m musta

129,00 

Miami tuulen / näkösuoja 3×1,4m musta on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä materiaalista.

Tarkempi tuotekuvaus

Miami tuulen / näkösuoja 3×1,4m musta on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä materiaalista.

MIAMI TUULENSUOJA NÄKÖSUOJA MUSTA 3M x 1,4M – Monipuolinen pihasauna-, laituri, terassi tai kylpypaljusuoja. Terassisermi näkösuojaksi.

Suojaa kodin, mökin, työpaikan, pihasaunan ulko ja sisäoleskelutilasi helposti laadukkaalla Miami terassin näkösuojalla.

Miami tuulisuojan ansiosta vietät pihapiirissäsi aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa nautinnollisemmin sekä helpommin. Lisäksi Miami tuulisuojalla suojaat terassilla, laiturilla, pihasaunalla, paljussa tai taukopaikalla olijoita viimalta, tuulen teettämiltä ongelmilta, tarjoten samalla kauniin näkösuojan.

Miami tuulensuojan pystyttäminen on helppoa esimerkiksi terassille, pihasaunan vilvoittelu alueelle, patiolle, kylpypaljulle, seinänvierustoille, laiturille kuin sisätiloihinkin.

Kiinnitä Miami terassin näkösuoja suoraan seinään tai terassiin mukana tulevilla tarvikkeilla. Kiinnittämisessä on hyvä huomioida tukeva kiinnityspiste, jotta kiinnitepisteet kestää terassin tuulisuojan aiheuttaman tuulikuorman. Miami näkösuojan asentaminen on nopeaa ja yksinkertaista.  Sermin vahva, tuulenpitävä kangas vedetään näppärästi kiinni toiseen tukitolppaan, ja näin saat 3 x 1,4 m kokoisen suojan esimerkiksi ikkunan tai oleskelutilan eteen.  Käytön jälkeen terassisermin kangas vapautetaan pidikkeestä ja se rullautuu kätevästi suojakoteloon.

Jämäkkä, helppokäyttöinen Miami sermi antaakin nopeasti, tarvittaessa tuulensuojaa sekä näkösuojaa terassille, patioille, parvekkeelle, pihasaunaan, toimistoon jne.

Lisäksi Miami näkösuojaa voidaan käyttää sisätiloissa tilanjakajana, esimerkiksi toimistoissa tai muissa työpisteissä.

Laadukas sekä vahva alumiinirunko, pitkäikäinen Dr-Polyesteri  sekä toimiva Smartpro toiminta ja kelausmekanismi tekee tästä Miami tuulensuojasta korkealaatuisen, pitkäikäisen ja mikä parasta todella miellyttävän käyttää.

Miami tuulensuojassa on pitkäikäinen ja luja alumiinirunko, jonka mukana toimitetaan kiinnitysjärjestelmä. Dr-Polyester kangas on lujaa sekä pitkäikäistä uv:n kestävää polyesteriä, joka tarjoaa vahvaa suojaa tuulelta ja viimalta sekä tarjoaa laadukkaan näkösuojan. Puolestaan Smartpro toiminta- ja kelausmekanismi tekee käytöstä todella helppoa, lukittava näkösuoja sekä tasalaatuinen kelaus tekee käyttämisestä miellyttävää. Kun suojaa ei tarvitse, se rullautuu keveästi takaisin toisen tukitolpan sisään. Näin kangas pysyy hyväkuntoisena. Tuulen- ja näkösuoja on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä materiaalista.

  • Väri: musta
  • Koko: 300 x 140 cm
  • Runkomateriaali: luja alumiini
  • Rungon pinnoitteena vahva maali
  • Kangas pitkäikäinen Dr-polyester
  • Smartpro toiminta ja kelausmekanismi.
Paytrail Checkout maksutavat