Laituritikas 4 askelmaa käännettävä

Laituritikas 4 askelmaa käännettävä

199,00 

Laituritikas 4 askelmaa käännettävä on varustettu vahvalla alumiinirungolla ja komposiittiaskelmilla.

Tuotetunnus (SKU): Mökkitarvikkeet-Laituritikas-4-askelmaa-käännettävä Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tarkempi tuotekuvaus

Laituritikas 4 askelmaa käännettävä on varustettu vahvalla alumiinirungolla ja komposiittiaskelmilla.

Alumiiniset käännettävät laituritikkaat helppokäyttöisellä kääntömekanismilla sekä vahvoilla ja pitävillä komposiitti laudoilla.

Laituritikkaat avaavat uusia mahdollisuuksia käyttää paremmin ja tehokaammin mökki- ja kotilaitureita. Laituri tikkaiden ansiosta vesiurheilu niin kesällä kuin talvellakin helpottuu, esimerkiksi talven avantouinti on huomattavasti helpompaa helppokulkuisten laituritikkaiden ansiosta, ja kesällä uintitavoitteiden täyttäminen ja vedestä nouseminen muuttuu vaivattomammaksi. Uintilaituritikkaina myös todella miellyttävät, poikkeuksellisen leveän sekä vahvan alumiinirungon, sekä pitävien ja jämäköiden komposiittitasojen myötä.

Laituritikkaan ansiosta myös veneeseen siirtyminen tai veneestä siirtyminen laiturille on hallitumpaa ja näin laituritikkaat lisäävät veneilijöiden käyttöturvallisuutta.

Laituritikas on myös ehdoton sellaisille veneilijöille jotka liikuttelevat veneellä paljon tavaraa, mm. kauppakasseja jne.

Kääntyvä laituritikas on loistava varuste useimpiin laitureihin, kääntyvän laituritikkaan edut on huomattavasti paremmat kiinteisiin tikkaisiin koska tikkaan saadaan käännettyä ylös aina käytön jälkeen jolloin ei tarvitse pelätä veden laskuja tai nousuja, ei tarvitse miettiä myrskyn tuhovoimaa eikä talvella pelätä laituritikkaiden kiinni jäätymistä.

Nämä laituritikkaat on kehitetty Pohjoismaiden olosuhteet huomioonottaen, sillä ne kestävät täydellisesti meriveden sekä järviveden kulutuksen. Vahva alumiinirunko ja komposiittiaskelmat tekevät näistä tikkaista pitkäikäisen ja kestävän valinnan.

Laituritikkaat on tehty lujatekoiseksi ja soveltuvaksi myös kovempaan käyttöön. Laituritikkaat on helppo sekä nopea asentaa ja laittaa käyttökuntoon. Lisäksi tikkaat saa nopeasti nostettua laiturista irti, kun käyttöä ei ole.

  • Luja alumiinirunko
  • Askelmat vahvaa komposiittia
  • Kestää meri- ja järviveden
  • 4 askelmaa
  • Pituus 170 cm, tikasosa 110 cm
  • Kantavuus 150 kg
  • Helppokäyttöiset
  • Kiinnitysväli ~12,5 cm

Laituritikkaan asentaminen on helppoa.  Asenna laudat  –  asenna suoja tupet  –  kiristä ”saranapultti”  –  asenna tikas laituriin kiinni.

EAN: 6438168104119

Paytrail Checkout maksutavat