Laituritikas 4 askelmaa alumiini

Laituritikas 4 askelmaa alumiini

119,00 

Laituritikas 4 askelmaa alumiini sopivat erinomaisesti mm. mökkilaiturille, kotilaitureille ja piensatamiin.

Tarkempi tuotekuvaus

Laituritikas 4 askelmaa alumiini sopivat erinomaisesti mm. mökkilaiturille, kotilaitureille ja piensatamiin.

Laituritikas 4 askelmaa alumiini

Laituritikkaat avaa uusia mahdollisuuksia käyttää paremmin ja tehokaammin mökki- ja kotilaitureita sekä saunalauttoja

Laituritikkaiden ansiosta vesiurheilu niin kesällä kuin talvellakin helpottuu, esimerkiksi talven avantouinti on huomattavasti helpompaa helppokulkuisten laiturikaiden ansiosta ja kesällä uintitavoitteiden täyttäminen ja vedestä nouseminen on huomattavasti mieluisampaa. Laituri saa tikkailla ihan uuden käyttöasteen.

Laituritikkaan ansiosta myös veneeseen siirtyminen tai veneestä siirtyminen laiturille on hallitumpaa ja näin laituritikkaat lisäävät veneilijöiden käyttöturvallisuutta

Laituritikas on myös oiva apu veneilijöille, jotka liikuttelevat veneellä tavaraa kuten kauppakasseja ja rantautuu laiturille. Rantautuminen on helpompaa tikkaiden tukien avulla.

Suosittu, perinteinen alumiini laituritikas leveillä askelmilla on valmistettu laadukkaista materiaaleista

Tikkaissa on luja runko, johon yhdistetyt alumiiniaskelmat ovat todella pitkäikäisiä ja tukevia käyttää kaikenlaisissa olosuhteissa, niin kesällä kuin talvellakin. Laadukkaasta alumiinista valmistettu runko sekä liukua estävät kyynelkuvioset portaat takaavat pitkän käyttöiän.

Laituritikkaat on tehty soveltuvaksi myös kovempaan käyttöön. Laituritikkaat on helppo asentaa käyttökuntoon. Laituritikkaita voit käyttää niin uimaan menon helpottamisessa sekä veneeseen mennessä tai veneeseen tullessa venetikkaina.

Lujatekoiset laituritikkaat sopivat erinomaisesti mm. mökkilaiturille, kotilaitureille ja piensatamiin.

Laituritikkaat on helppo asentaa. Pikakiinnityslevy ruuvataan laiturin päälle kuudella ruuvilla. Sen jälkeen laituri lasketaan pikakiinnityslevyn päälle ja kiristetään neljällä siipimutterilla kiinni. Tikkaiden mukana tulee laituriin kiinnitettävä pikakiinnityslevy (tikkaissa valmiiksi paikoillaan). Laiturin saa kiinnitettyä ja irroitettua jatkossa aina vain neljällä siipimutterilla.

  • Alumiini tikkaat
  • Kohokuvioiduilla askelmilla
  • Neljä askelmaa
  • Korkeus 180 cm
  • Leveys 52 cm
  • Kaariosan korkeus 74 cm (laiturin pinnasta)
  • Alaosan korkeus 106 cm (laiturin pinnasta)
  • Paino 7 kg
  • Pitkäikäinen

1. kuva viitteellinen.

Paytrail Checkout maksutavat