Kajakki Betta 312cm yhdelle

Kajakki Betta 312cm yhdelle

299,00 

Kajakki Betta 312cm yhdelle on ilmalla täytettävä, jonka takia se on helppo pakata pieneen tilaan.

Tuotetunnus (SKU): Mökkitarvikkeet-Kajakki-Betta-312cm-yhdelle-T Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tarkempi tuotekuvaus

Kajakki Betta 312cm yhdelle on ilmalla täytettävä, jonka takia se on helppo pakata pieneen tilaan.

Ilmatäytteinen kajakki on täydellinen hankinta reissaajille, mökkeilijöille ja merenrannassa viihtyville, sillä ilmalla täytettävä yhden hengen kajakki on helppo pakata pieneen tilaan ja se on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen!

Ilmatäytteinen kajakki on kuin SUP-lauta. Sillä pääset tutkimaan lähivesistöjä ja nauttimaan luonnosta mukavasti istuen, eikä pienet vesivirtaukset menoa hidasta. Lisäksi kajakki on suppilaudan tavoin helppo napata reissuun mukaan ja sen täyttö ja tyhjennys on todella vaivatonta.

Nauti rauhallisista kesäilloista ja porottavasta auringonpaisteesta merellä tai järvellä meloen.

Edullinen, turvallinen ja vakaa kajakki sopii täydellisesti aloitteleville ja keskitason melojille. Kajakki tuo mahdollisuuden lähteä nauttimaan kesäpäivistä merelle tai mökkijärvelle! Istuimella varustettu kajakki on helppokäyttöinen ja vakaa meloessa. Pakkaus sisältää tarvittavat välineet kajakin täyttöön ja pakkaamiseen.

Yhden hengen kajakki sopii aloitteleville ja keskitason melojille.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen Aqua Marina Betta -kajakki on ilmatäytteinen, joten se on loistava varustus keveyden ja helppokäyttöisyyden ansiosta karavaanareille, reissaajille ja kesälomalaisille! Monikerroksisesta, vahvasta PVC:stä valmistettu kajakki on vakaa ja suorituskykyinen järvi- ja merikäytössä. Painoraja kajakissa on 95kg, joten se sopii kaikille lapsista aikuisiin.

Pakkaus sisältää kajakin, istuimen, melan, jalkapumpun, kantokassin, evän ja jalkatuen.

Betta-kajakki toimitetaan kaikkine varusteineen, joten et tarvitse erikseen pumppua tai melaa. Kantokassi helpottaa kuljettamista ja mukaanottoa.

  • Pituus 312 cm
  • Leveys 83 cm
  • Materiaali PVC
  • Yhdelle hengelle
  • Sisältää istuimen
  • Ilmatäytteinen
  • Painoraja 95 kg
  • Paino 9,0 kg

EAN: 6954521603759

Paytrail Checkout maksutavat